Brownies på et minut!
Brownies er min ynglingskage, og dem man kan lave på et minut er endnu bedre! (Jeg er lidt doven)
I har måske godt set det klassiske billede, der florerer på nettet med en opskrift på mikrobølge-brownies. Da jeg gik i gymnasiet elskede jeg at lave dem.
Hvis du ikke kender billedet, kan du se det lige her:
Billedet er delt så meget på f.eks. pinterest, at det er umuligt at finde originalen – Undskyld, jeg ikke kan give credit!
Her for nyligt kiggede jeg rundt i mit køkken, og opdagede jeg havde en masse kakaopulver, jeg ikke rigtigt ved hvordan jeg skal få brugt, så jeg kom i tanker om den gamle opskrift, og gik i gang! Eller ikke helt. Jeg besluttede mig for at forbedre den!
Så her har I opskriften til forbedrede mikrobølge-brownies i kop!
Du skal bruge:
- 4 spsk. mel
- 4 spsk. sukker
- 2 spsk. kakaopulver
- Salt
- 2 spsk. smeltet smør
- 2 spsk. vand
Som studerende bruger man bare hvad man har – jeg har ikke råd til at tage det bedste, men bare det billigste. Amo var på tilbud, som I måske kan regne ud ~
- Smelt smørret. Jeg puttede det ind i mikrobølgeovnen med noget vand og gav det 30 sekunder ad gangen til det var helt smeltet.
- Bland det tørre ingredienser godt sammen
- Bland dem langsomt med smør-vandet mens du rører til der ikke længere er klumper
- Læg dejen i en kop og put den i mikrobølgeovnen 60-80 sekunder
- Så er der serveret!
Nemmere bliver det altså ikke. Jeg synes olie giver en lidt underlig smag, så når du laver dem med smør i stedet minder de lidt mere om normale brownies. Men der mangler jo stadig noget ægte chokolade! 🙂
Nyd en hyggelig opskrift som er god at lave når man ikke har noget slik i huset, men er seriøst trængende.
God dag til jer alle sammen !!
Åh, så mangler man pludselig en mikroovn;)
– A